Bedrukken

 

Innopress is gespecialiseerd in het bedrukken en borduren van kleding met uw eigen logo, tekst of afbeelding. We staan bekend om de hoge kwaliteit van ons druk- en borduurwerk. Per opdracht kijken wij naar de beste manier van bedrukken. Afhankelijk van uw wensen, soort textiel en waar het product voor gebruikt wordt kiezen we uit de volgende technieken:

Foliedruk
Deze druktechniek wordt vaak gebruikt bij het bedrukken van kleding met een eenvoudig logo, naam en/of rugnummer, zoals u vaak bij sportkleding ziet. Snijfoliedruk is uitermate geschikt voor het, in kleine aantallen, bedrukken van kleding met kunstvezels zoals nylon en polyester.

Zeefdruk 

Zeefdrukinkt wordt door een zeefdrukraam op de kleding gedrukt. Het grote voordeel is de lage  stuksprijs bij hoge aantallen. Zeefdruk is daardoor de aangewezen druktechniek wanneer u één ontwerp ineens op een groot aantal T-shirts laat bedrukken. (vanaf 50 stuks)

Transferdruk

De transferdruk bied veel meer mogelijkheden dan snijfolies of zeefdruk. Voor werkkleding dat op 90 graden gewassen wordt of bij een zeer gedetailleerd logo biedt de transferdruk de ideale uitkomst. Hieronder staan een aantal mogelijkheden beschreven.

Blocker
Transfers kunnen wij voorzien van een extra kleurlaag waardoor eventuele verkleuring van het ontwerp vermeden wordt. Op polyester- en softshellkleding drukken wij onze transfers altijd met deze extra laag.

Full Colour of PMS

Letterlijk alle foto’s en afbeeldingen kunnen wij met deze techniek drukken. Ook is het mogelijk om logo’s in uw eigen huiskleur (PMS) te drukken. 

Borduureffect
Niet alle textiel of tekst is geschikt om te borduren. In die gevallen bereikt u met een borduureffect-transfer u toch de uitstraling van een prachtige borduring.

Reflecterend
Om de zichtbaarheid van uw ontwerp of logo te verhogen adviseren wij om te kiezen voor onze speciale reflectie-transfers. Wij kunnen deze transfers in het zilver en goud maar ook in PMS kleuren drukken.

Sublimatie
Sublimatie is een relatief nieuwe manier van drukken en kan alleen worden toegepast op polyester (sport)kleding. De polyestervezels gaan bij een bepaalde temperatuur openstaan. Door diezelfde temperatuur vergast deze inkt en zakt vervolgens in de openstaande polyestervezels. De inkt van de transfer wordt dus niet op de kleding geperst, maar wordt er in opgenomen.

Borduren
Natuurlijk kunnen wij ook kleding borduren. Klik hier voor meer informatie over het borduren van kleding.

Indien u vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons te nemen. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste druktechniek m.b.t. uw product en ontwerp.

 

 

Niet gevonden wat u zocht? vul dit formulier in en ontvang binnen 4 uur een voorstel

Kies moment
Kies aantal/budget