Bedrukken

 

Innopress is gespecialiseerd in het bedrukken en borduren van kleding met uw eigen logo, tekst of afbeelding. We staan bekend om de hoge kwaliteit van ons druk- en borduurwerk, onze scherpe

Foliedruk
Deze druktechniek wordt vaak gebruikt bij het bedrukken van kleding met een eenvoudig logo, naam en/of rugnummer, zoals u vaak bij sportkleding ziet. Snijfoliedruk is uitermate geschikt voor het bedrukken van kleding met kunstvezels zoals nylon en polyester.

Zeefdruk 

Zeefdrukinkt wordt door een zeefdrukraam op de kleding gedrukt. Het grote voordeel is de lage  stuksprijs bij hoge aantallen. Zeefdruk is daardoor de aangewezen druktechniek wanneer u één ontwerp ineens op een groot aantal T-shirts laat bedrukken. (vanaf 50 stuks)

Transferdruk

De transferdruk bied veel meer mogelijkheden dan snijfolies of zeefdruk. Voor werkkleding dat op 90 graden gewassen wordt of bij een zeer gedetailleerd logo biedt de transferdruk de ideale uitkomst. Hieronder staan een aantal mogelijkheden beschreven.

Blocker
Transfers kunnen wij voorzien van een extra kleur laag dat eventuele verkleuring van het ontwerp voorkomt. Op polyester en softshell kleding drukken wij onze transfers altijd met deze extra laag.

Perforatie
Ondanks het feit dat onze transfers extreem dun en ademend zijn, kan een transfer bij zware inspanningen de ademende kwaliteiten van de kleding nadelig beïnvloeden. Wij kunnen onze transfers voorzien van een fijne perforatie waardoor dit probleem verholpen is. Ideaal voor de fanatieke sporter!

Full Colour of PMS
Letterlijk alle foto’s en afbeeldingen kunnen wij met deze techniek drukken. Ook is het mogelijk om logo’s in de juiste huisstijl kleuren te drukken. Dit noemt men PMS kleuren.

Borduur effect
Het borduren van kleding kan nadelen hebben. Een t-shirt die uitzakt door het gewicht van de borduring, of waterdichte kleding die wordt geperforeerd door de naald van de borduurmachine. Met deze unieke transfer behoren deze nadelen tot het verleden. Met deze transfer heb je de uitstraling van een prachtige borduring maar niet de eventuele irritaties!

Reflecterend
Om de zichtbaarheid van je ontwerp of logo te verhogen adviseren wij om te kiezen voor onze speciale reflectie transfers. Wij kunnen deze transfers in het zilver en goud maar ook in PMS kleuren drukken.

Sublimatie
Sublimatie is een relatief nieuwe manier van drukken en kan alleen worden toegepast op polyester (sport)kleding. De polyestervezels gaan bij een bepaalde temperatuur openstaan. Door diezelfde temperatuur vergast deze inkt en zakt vervolgens in de openstaande polyestervezels. De inkt van de transfer wordt dus niet op de kleding geperst, maar wordt er in opgenomen.

Borduren
Natuurlijk kunnen wij ook kleding borduren. Klik hier voor meer informatie over het borduren van kleding.

Indien u toch nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons te nemen. Wij begeleiden u graag bij het uitzoeken van de juiste druktechniek m.b.t. uw product en ontwerp.

 

 

Niet gevonden wat u zocht? vul dit formulier in en ontvang binnen 4 uur een voorstel

Kies moment
Kies aantal/budget