Duurzaam ondernemen

Innopress is zich bewust van de noodzaak om duurzaam en maatschappelijk verantwoord te ondernemen. De wereld om ons heen verandert voortdurend en milieuonvriendelijke en overbodige producten zijn passé. Daarnaast kan uw merkimago kan grote schade op lopen wanneer uw leverancier niet maatschappelijk verantwoord onderneemt. Duurzaam inkopen wordt dan ook steeds belangrijker en MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) staat bij ons dan ook hoog op de agenda.

Het is onze overtuiging dat een nieuwe balans nodig is tussen mens, natuur en economische belangen. Innopress neemt hiervoor dan ook verantwoordelijkheid en werkt bij voorkeur met leveranciers die oog en zorg hebben voor mens en milieu. Voorbeelden hiervan zijn onze Scandinavische kledingleveranciers New Wave Texiles, Gildan en Texet, die MVO ook zeer hoog in het vaandel hebben staan. Wij onderschrijven dan ook van harte hun verklaringen hierover.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) zien wij als de belangrijkste randvoorwaarde voor ons eigen economische succes. In een continu proces kijken wij goed naar onszelf en naar onze bedrijfsvoering. We integreren duurzaam ondernemen in de organisatie door alle medewerkers actief te betrekken bij het voorkomen van milieuvervuiling en het besparen van energie.

Niet gevonden wat u zocht? vul dit formulier in en ontvang binnen 4 uur een voorstel

Kies moment
Kies aantal/budget