Full service

Op een originele en effectieve manier brengen wij jouw merk of product bij de juiste doelgroep onder de aandacht. Door middel van ijzersterke strategieën, fantastische concepten en het inzetten van de juiste middelen helpen wij jouw doelgroep aan je merk of organisatie te binden.

Hiervoor bieden we u een Full service programma, van Brainstorm t/m Voorraadbeheer. 

Brainstorm & Briefing

Innopress is ook uw no-nonsense sparringpartner die gewend is mee te denken en te brainstormen met de klant in de fase van de strategie- & conceptontwikkeling van een merk.

Rekening houdend met uw brand identity en doelstellingen komen we gezamenlijk tot de beste promotionele producten die kunnen worden ingezet om die doelen te behalen. Of dit nu een uniek of ludiek geschenk is of opvallende kleding, wij zorgen ervoor dat uw merk opvalt bij de juiste doelgroep.

Conceptfase

In deze fase worden de concepten verder uitgewerkt naar een aantal concrete voorstellen. Naar aanleiding van een aantal belangrijke aspecten, zoals uiterlijk, materiaalkeuze, kosten, branding, MVO-eisen, etc. wordt bepaald of een standaard product kan worden gebruikt, dan wel of het product custom made zal worden gemaakt.

Productie

Door onze grote kennis van productieprocessen, materialen en trends, kunnen we u optimaal adviseren de laatste trends en innovaties bieden en u deze kosteneffectief leveren.

Dienstverlenend

Naast onze creatieve geest ontzorgen we onze klanten met een breed pakket aan dienstverlening. Want naast het ontwikkelen en leveren van promotionele producten en geschenken zijn er inmiddels veel extra behoeften van onze klanten die we invullen, zoals een klantenwebsite, ful‑lment en voorraadbeheer .

WILT U MEER WETEN OVER DEZE DIENSTVERLENING NEEM DAN CONTACT OP MET MICHA DONKERVOORT VIA 035-7400220 OF INFO@INNOPRESS.NL

 

Niet gevonden wat u zocht? vul dit formulier in en ontvang binnen 4 uur een voorstel

Kies moment
Kies aantal/budget