Services

Naast het leveren en bedrukken van promotionale artikelen zijn wij ook goed in merken helpen om een blijvende indruk achter te laten.

BRAINSTORM & BRIEFING
Innopress is ook uw no-nonsense sparringpartner die gewend is mee te denken en te brainstormen met de klant in de fase van de strategie- & conceptontwikkeling van een merk.
Rekening houdend met uw brand identity en doelstellingen komen we gezamenlijk tot de beste promotionele producten die kunnen worden ingezet om die doelen te behalen. Of dit nu een uniek of ludiek geschenk is of opvallende kleding, wij zorgen ervoor dat uw merk opvalt bij de juiste doelgroep.
 
CONCEPTFASE
In deze fase worden de concepten verder uitgewerkt naar een aantal concrete voorstellen. Naar aanleiding van een aantal belangrijke aspecten, zoals uiterlijk, materiaalkeuze, kosten, branding, MVO-eisen, etc. wordt bepaald of een standaard product kan worden gebruikt, dan wel of het product custom made zal worden gemaakt.
 
PRODUCTIE
Door onze grote kennis van productieprocessen, materialen en trends, kunnen
we u optimaal adviseren de laatste trends en innovaties bieden en u deze
kosteneffectief leveren.
 
DIENSTVERLENEND
Naast onze creatieve geest ontzorgen we onze klanten met een breed pakket aan dienstverlening. Want naast het ontwikkelen en leveren van promotionele
producten en geschenken zijn er inmiddels veel extra behoeften van onze
klanten die we invullen, zoals een klantenwebsite, fullment en voorraadbeheer .
 
WILT U MEER WETEN OVER ONZE DIENSTVERLENING NEEM DAN CONTACT OP MET MICHA DONKERVOORT OF JASPER VAN DER PAS VIA 035-7400220 OF INFO@INNOPRESS.NL

Niet gevonden wat u zocht? vul dit formulier in en ontvang binnen 4 uur een voorstel

Kies moment
Kies aantal/budget