VACATURE: DTP'ER / PRODUCTIEMEDEWERKER

24-40 uur / 3-5 dagen

 

Zet jij ook altijd 'alles op alles'?... Dan zijn we naar jou op zoek!

Innopress is een jong en dynamisch bedrijf. We leveren en bedrukken alles op het gebied van textiel en relatiegeschenken. Van luxe premium tot een bedrukte pen. Van een normaal T-shirt tot een sportshirt naar eigen ontwerp. Als DTPer / textieldrukker maak je een digitaal ontwerp van de order, snij je het logo of tekst uit folie en breng je dit aan op de juiste textiel. Dit kunnen T-shirts, jassen of sloven zijn, maar ook bijvoorbeeld keycords, tassen of handdoeken. Altijd met de grootste zorg en oog voor de wensen van de klant.

WAT WE VRAGEN VAN JOU

Het liefst heb je minimaal een MBO-opleiding en voldoende kennis van Adobe Illustrator en Photoshop. Je bent een energiek en positief persoon, kritisch op je eigen werk, proactief en secuur.

WAT WIJ JE BIEDEN

Een gevarieerde werkomgeving met veel verantwoordelijkheid in een gezellig, klein, jong en professioneel team. Samen met collega’s werk je dagelijks aan een product waar zowel onze klant als jij trots op kunt zijn. Humor, beleving, creativiteit en productiviteit, met eventueel een interne opleiding, zullen je snel op niveau in het team brengen. Naast de standaard 8% vakantiegeld en vakantie-uren werken wij met onze branche-cao. Het salaris bepalen we in overleg.

OVERIGE INFORMATIE

Is dit iets voor jou, of weet je iemand in je omgeving die dit leuk zou vinden? Wij ontvangen je sollicitatie graag per mail: info@innopress.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Micha Donkervoort op hetzelfde emailadres.

Wij kijken er naar uit van je te horen!!!

Team Innopress

 

www.innopress.nl

www.facebook.com/innopress.nl

www.instagram.com/innopress.nl/

https://nl.pinterest.com/innopress/

 

Niet gevonden wat u zocht? vul dit formulier in en ontvang binnen 4 uur een voorstel

Kies moment
Kies aantal/budget